Coenen Wonen PVC vloer

PVC vloeren

PVC vloeren zijn onderhoudsarm, hebben een vuilafstotend karakter en zijn allemaal stil. Ze zijn ideaal voor zowel woonruimtes als winkelruimtes, keukens en kantoorruimtes en zijn uitermate geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. PVC vloeren worden steeds realistischer en zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout. PVC vloeren zijn te verkrijgen in plankenvorm of in tegelvorm.

Coenen Wonen vinyl vloer

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn comfortabel door de veerkracht, ze zijn zacht aan de voeten en duurzaam door de sterke toplaag. Vinyl vloeren zijn geschikt voor woon-, slaapkamer en keuken en zijn makkelijk te onderhouden. Door onze brede collectie van gerenommeerde merken zoals Ambiant, Interfloor en Lifestyle kunnen wij prachtige dessins en kleuren aan u voorleggen.

Coenen Wonen rood tapijt

Tapijt

Tapijt is de zachtste vloerbedekking en kan eindeloos worden gevarieerd. Bij Coenen Wonen bieden wij een uitgebreide collectie tapijt in verschillende patronen, texturen en zachtheden. Bent u op zoek naar het ultieme luxe gevoel en wilt u extra comfort? Dan plaatsen wij ondertapijt onder het tapijt. Dit zorgt voor extra veerkracht en een langere levensduur van uw tapijt.

Coenen Wonen laminaat

Laminaat

De keuze van laminaat – in diverse kleurstellingen en structuur – is enorm. Kiest u voor een geheel gladde vloer, een V-groef over de lange zijden of over de korte en de lange zijden? In ons assortiment hebben wij o.a. de merken Quick Step en Balterio opgenomen. Ook vindt u bij ons laminaatvloeren met hydro seal, deze zijn vochtbestendig.

Coenen Wonen linoleum

Linoleum

Linoleumvloeren behoren al jarenlang bij de meest toegepaste vloerbekledingen. Vandaag de dag is deze te verkrijgen in tal van vormen, kleuren en motieven. Een persoonlijke touch toevoegen is ook mogelijk door bijvoorbeeld een figuur in het dessin. Linoleum is verkrijgbaar in tegels, maar ook in stroken of banen. Voor de afwerking kunt u kiezen uit verschillende sierranden en plinten.

Coenen Wonen vintage vloerkleed

Karpetten

Van alle tapijten die wij aanbieden kunnen wij een karpet op maat voor u maken. Daarnaast hebben wij diverse karpetten in onze winkel die u gelijk kan meenemen. Zoekt u een vintage karpet? Deze zijn bij ons te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Ook hebben wij qua afwerking talloze mogelijkheden. Wij hebben karpetten van o.a. Perletta en Bomat in ons assortiment.

Coenen Wonen is dealer van