Drie generaties Coenen Wonen

De huidige eigenaar van Coenen Wonen – Michel Coenen – is de derde generatie van de familie die het bedrijf leidt. In 2004 is hij begonnen onder leiding van zijn vader Cees, die hem de fijne kneepjes van het vak bijbracht. Tevens rondde hij de stoffeerdersopleiding in Zwolle succesvol af en werd hij één van de vaste stoffeerders van Coenen Wonen. In 2014 nam Michel het bedrijf over van Cees en sindsdien zorgt hij er samen met een ervaren stoffeerder voor dat uw woonwensen worden gerealiseerd.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een uitgebreid advies. U kunt uw woonwensen in de winkel aan ons voorleggen, maar ook voor vrijblijvend advies bij u thuis bent u bij Coenen Wonen aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat interieurstoffering maatwerk is en elke klant unieke woonwensen heeft. Coenen Wonen biedt perfecte service en kwaliteit. Bij grote projecten maken wij gebruik van een vaste groep ervaren stoffeerders.

Kom langs in onze winkel en laat u inspireren!

Laat u inspireren in onze winkel aan de Smeepoortstraat 27 te Harderwijk. Wij bieden ruim 250 m2 aan tapijt, vinyl, gordijnen, raamdecoratie, deurmatten etc. en geven u graag uitgebreid advies. Wij horen graag wat uw woonwensen zijn!